Home / VOĆE I POVRĆE / Riješite se glavobolje u trenu: Ovaj narodni lijek djeluje brže od tableta!
Podijelite sa prijateljima recepte i ljekovita bilja !

Riješite se glavobolje u trenu: Ovaj narodni lijek djeluje brže od tableta!

Glavobolja jednostavno nestaje pred ovim moćnim lekom!

Metoda je jednostavna, a ne košta ništa. U čašu limunova soka stavite dve kašičice soli, popijte i rešite se glavobolje.

Ozbiljna glavobolja može vas prikovati uz krevet i uništiti sve planove. Bol koja je karakteriše neretko je snažna i vodi do granica neizdrživosti. Kako se ne biste dodatno trovali tabletama zbog rešavanja “obične” glavobolje, poslužite se doista običnim receptom. Sve potrebne sastojke verovatno već imate kod kuće, a glavna među njima je – SOL!

Kada se odlučite za rešavanje glavobolje solju, pazite da je so koju koristite čista. Najbolje bi bilo koristiti himalajsku sol ili onu morsku.

Himalajska so je preporučljiva stoga što sadrži čak 84 minerala, elektrolita i elemenata koji povoljno utiču na ljudsko telo. So pomaže da redukujete glavobolju,pojačava imunitet,podiže nivo energije tela, uravnotežuje nivo seratonina i elektrolita u telu i još mnogo toga.

Metoda je jednostavna, a ne košta ništa. U čašu limunova soka stavite dve kašičice soli, popijte i riješite se glavobolje!

Podijelite sa prijateljima recepte i ljekovita bilja !

Check Also

Mori li vas KISELINA u želucu? Evo kako je efikasno OTKLONITI!

Kiselina u želucu je smetnja često simptom različitih, ali na neki način povezanih problema. Ezofagitis, ...