Home / ZANIMLJIVOSTI / Znate li kako izgleda NORMALNA VAGINA? Stručnjaci kažu da obavezno OBRATITE PAŽNJU NA OVO
Podijelite sa prijateljima recepte i ljekovita bilja !

Znate li kako izgleda NORMALNA VAGINA? Stručnjaci kažu da obavezno OBRATITE PAŽNJU NA OVO

Prvo i osnovno, veličina stidnih usana, naročito malih ili unutrašnjih, jako varira od žene do žene i bez obzira o kolikoj je varijaciji reč, sve usmine su normalne.

Činjenica je da broj žena koje se odlučuju da odu pod nož kako bi ulepšale svoje najintimnije delove vrtoglavo raste i da su za to spremne da izdvoje i po 6 – 7.000 evra.

Zbog toga se sve više žena pita da li im sve tamo dole izgleda onako kako bi trebalo.

Ako ste i vi jedna od tih žena, evo mišljenja stručnjaka koji su na portalu Prevention otkrili ženama kako normalna vagina treba da izgleda.

Prvo i osnovno, veličina stidnih usana, naročito malih ili unutrašnjih, jako varira od žene do žene i bez obzira o kolikoj je varijaciji reč, sve usmine su “normalne”, usprkos svemu u šta nas uveravaju pornografska industrija, stariji udžbenici iz anatomije i estetski hirurzi.

Ranije je bilo uvreženo mišljenje da su unutrašnje stidne usne manje od spoljašnjih, ali to ne mora da bude tako, i ako nije, ne radi se o anomaliji, kažu stručnjaci.

Zabluda je i da stidne usne moraju da budu apsolutno proporcionalne, normalno je da je jedna veća, a druga manja.

Isto tako, sasvim je normalno da unutrašnje usne budu van spoljašnjih, i obrnuto.

Normalno je i da su drugačije boje od drugih koje ste videli ili ste čuli da je neka boja normalna. Unutrašnje usne mogu da budu bilo koje nijanse između ružičaste i smeđe, i ne samo to: različiti delovi unutrašnjih usana mogu da budu drugačijih nijansi.

Dakle, odgovor na pitanje koliko tipova vagine postoji jeste – beskonačno.

Ono što nije normalno na intimnom delu jesu plikovi, svrab, peckanje i bol, pa ako primetite nešto od navedenog, obavezno ideti kod lekara.

Podijelite sa prijateljima recepte i ljekovita bilja !

Check Also

Učili su vas da je jabukovo sirće zdravo, ali ovo vam sigurno nikad nisu rekli!

Jabukovo sirće ima niz beneficija, ali za neke vjerovatno niste nikada ni čuli. Evo sa ...